Võit!

continue? 9 / 30.10.2005 21:54 / ~PeZ

Võttis aega ca kuu, aga lõpuks sain SMB esimese osa lõpuni tehtud. Skooriks tuli 830 150 ja aega läks ca tund, kuna mängisime kahekesti. 3 elu jäi ka alles, seega ei cheatinud vähimalgi määral (sest originaalis on 3, All-Starsis 5 elu alguses), ei Warpinud ega savenud. Vähemalt saan lõpuks rahus magada. Pärast läbimist avanev “Harder Quest” tundus päris huvitav, aga praegu seda ette ei võta, proovin kätt nüüd SMB2 (USA) kallal, sest Lost Levels on ikka päris hullumeelne. Ja kui 2. läbi, hakkame Vabarnamehega kolmandat proovima.
Igatahes oli see üle pika aja kõige rahuldusttekitavaim mängu läbimine.

One Response to “Võit!”

  1. Vabarnamees Says:

    Veelkord minu kõige südamlikumad õnnesoovid! Ma pean vist hakkama SMB3 treenima, kuna mõni mees on selleks ajaks juba Mario-suurmeister…