Jõuluks koju

press start / 31.12.2006 20:17 / ~Vabarnamees

say 'cheese'

Paar nädalat tagasi seisis minu ees rõõmus ja ühtlasi raske ülesanne kolida senisest eluasemest uude ja võib-olla ka uhkemasse. Nagu ikka kolimise puhul, näis alguses, et kolitavat kraami polegi üldse nii palju, aga kui asi täie hoo sai, selgus, et träni siiski jaguks kasvõi Noa laeva tarbeks. Minu puhul moodustas suure osa eelnimetatud tränist teadagi mis. Ja et see kaunis (või hoopis õõvastav-hoiatav) vaatepilt tulevaste põlvede jaoks kaotsi ei läeks, tegin ka mõned ülesvõtted. Tulles vastu kaas-sokaikanlase PeZ‘i tungivale nõudmisele, siin need on:
Perepilt 1
Perepilt 2
Perepilt 3
Softopeedia 1: kuubik
Softopeedia 2: NDS, GBA, PC, SS, DC, PS2
Softopeedia 3: MD, SNES

Kuna mind sel vana aasta viimasel päeval vaevab midagi kõhugripi sarnast, siis pikka juttu ma ei tee. Head vana lõppu ja uue algust, sokaikanilt ja sokaikanile!

8 Responses to “Jõuluks koju”

 1. toloronigra Says:

  Mis see sulle pakub? Olid sunnitud nüüd uude kohta sellise koguse kola vedama. Oleksid saanud vähemalt enne aastavahetust mõned väikesed sugulased õnnelikuks teha ja ka ühekorraga kolast lahti saanud. Värviliste plastitükkide fetisheerimine on kurjast. Kindlasti on nende peal ka kirjas sihtgrupi vanus. Ükskõik mis ebaloomuliku rahuldust need esemed ka sulle ei paku, ma mõistan selle hukka.

 2. Vabarnamees Says:

  Ma kasutan enamikku nendest plastitükkidest, kas siis tihedamini või harvemini. Sama hästi sa võiksid küsida, millist ebaloomulikku rahuldust pakub kellelelgi raamatute riiulis hoidmine.

  Ja kahjuks mul ei ole väikesi sugulasi, v.a moraalijünger. Mis aga puutub sellesse sihtgrupi vanuse kohta käivasse lausesse, siis arvan, et just sääraste lausete autoreid tuleb tänada kibestunud ja depressiivsete “noorte täiskasvanute” paljususe eest Eesti ühiskonnas. Vaja on ikka kangesti “välja kasvada” millestki ja seejuures unustada kõik, mis võimaldaks hiljem mõista oma lapsi. Millest koorub ka välja, kellele ma oma plastmassikuhilat olen valmis kinkima. :)

 3. nullp2ike Says:

  Mulle vabarna kollektisoonigalerii meeldis. Kunagi võiks endalgi nii aukartust äratav kogu olla. Plastmassfetiš FTW.

 4. pharoahe_monch Says:

  mulle teeb kangesti nalja see esimene kommentaar siin. mis saidile sa arvad, et sa oled sattunud, hukkamõistja?

 5. monn Says:

  kas sa mängisid kõik need mängud otsast otsani läbi?

 6. Vabarnamees Says:

  Heh, loomulikult mitte. Seda pole ma ju ometi ka kusagil väitnud. Aga ma töötan selle kallal, ka praegu.

 7. noh Says:

  Sellessuhtes, et mind ajasid naerma need bongod. LOL. plug innid need ja hakkad põristama? :D :D

 8. Vabarnamees Says:

  haha jah kuule nii see ongi täitsa pael mis lollerz :D :D :D