linklog 21.11.2005

press start / 22.11.2005 3:01 / ~fushi

Homme (või siis täna, kuidas kellelegi) tuleb USAs Xbox 360 välja. Ehkki Moore & co kõigest väest kuulujutte puudustest ümber lükata tahavad, on esimese seeria Xboxe tõenäoliselt võimatu saada kui pikemaajalist ettetellimust pole. Euroopa stardini on veel mõned nädalad aega ning loodetavasti tuuakse mõned konsoolid siia ka. Siis avaneb meil kõikidel võimalus klaasi tagant J Allard’ile südamelähedast inhale-disaini imetleda ja HD tulevikust unistada. Või siis mitte.

4 Responses to “linklog 21.11.2005”

 1. erick Says:

  XBOX 360-nel on ilmnenud esimesed probleemid. Võimalik, et tegu on vaid ühe probleemse batchiga (kõik hetkel raporteeritud vigadega konsoolid saadi ühe võistluse käigus samalt sponsorilt), ent tundub, et temperatuuriprobleemid võivad uut Xboxi kummitada küll… seltsimeeste masinad hanguvad mid-play:

  http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?t=25896

 2. glaurung Says:

  Lugesin XB360 temperatuuriprobleemidest ühest hiinlaste XB foorumist (tracker), kus küll kasutajaid ilmselt üle ilma koos on.

  Seal nimetati suurimaid probleeme, mis on vahetult pärast uue konsooli ostmist täheldatud.

  1. Müratase: uus kast teeb kaks korda valjemat häält kui vana PS2. Ja vana PS2 teeb üsna inetut häält;

  2. Voolutarbimine: uus kast võtab rohkem elektrit kui plasmatelekas, mille taha see on ühendatud;

  3. Temperatuur: ~4-5h mängimist tähendab XB360 ülekuumenemist. Esimesed tunnused, mis sellele omased on, on artifaktide tekkimine ekraanile, tekstuuride kadumine mudelitelt, seejärel FPSi langemine alla 10 ning kui selle aja peale pole aparaati välja lülitatud, jookseb asi lihtsalt kokku. Mitte just parim lahendus, kui vägev online mäng parasjagu käimas.

  4. Vana XB mängud: on täheldatud, et graafilised probleemid on väga suured ka nende mängude puhul, millele MS on lubanud 100% ühilduvust. Näiteks Mortal Kombat Deception jookseb küll normaalse kiirusega, aga vahelduva eduga ei renderdata mängus ära ei taustu, ei tegelasi, ei eriefekte.

  Loodetavasti korjab MS oma sita varsti kokku ja läheb tagasi treipingi äärde.

 3. Vabarnamees Says:

  Aga vaadakem nähtuse helgemat külge. Xbox 360 soodustab mõõdukat mängimist ning tagab, et kasutajal on mängimise kõrvalt piisavalt aega ka oma töö, kooli ja perekonna jaoks! :)

 4. glaurung Says:

  http://myhome.dreamplus.net/iris0408/upload/x360.wmv