Midagigi

press start / 26.04.2006 17:16 / ~PeZ

Kuna kõik peale minu viimasel ajal on vähemalt midagigi postinud, siis tunnen endal olevat rasket kohustust seda sama teha, eriti veel enne mu “suurt posti” XB360 kohta, mis minu streetcredi tapab ja mind ps3 trollide lõugade vahele sööstab - ehksiis - tahtsin väga jagada kahte Nintendoteemalist linki.

1. Parim videoarvustus teemal Nintendo DS Light. Oleks mul kaamera ja lõpmata ajaressurss, oleks sokaikanis vähemalt kord nädalas analoogne post.

2. Viletsaim/juba vähem piinlik/suht ok veebipõhine mängusaade. Esimene 50 minutine osa on VÄGA piinlik fanboynurk, mida on kohutavalt raske lõpuni jälgida. Teine osa on juba natuke parem ja kolmas osa on lausa vaatav, kui ainult härrad/proua jääks ainult kirjutamise juurde ja jätaks rääkimise nendele kellel sellega probleeme pole.

Comments are closed.