Järjekordne -DAYTON on läbi…

press start / 09.02.2006 22:10 / ~fushi

… ning seekord otsustas Nintendo meid DS’i uute omadustega rõõmustada:

 • DS Download Service: USA’s saab poodidest DS’i mängude demosi ajutiselt enda DS’i tõmmata. Antud omadus on DS’il Jaapanis juba ammu olemas olnud, kusjuures.
 • Voice chat Metroid Prime: Hunters’is: Mängueelses ning -järgses lobis saab ka verbaalselt end teise mängija peal välja elada, kusjuures keset mängu seda võimalust olema ei saa. Pressiväljaanne ei kinnita ega lükka ümber chattimisvõimaluse toimimis internatsionaalselt, aga loodame parimat.
 • Pressiväljaanne Nintendo pressilehelt ning lühiülevaade kõnest on saadaval Next-Gen’ist, muu hulgas. Mulle meeldib eriti see tsitaat:

  “Imagine a games company targeting 50- and 60-year-olds. Imagine games as a treadmill for the mind instead of a playground for violence.”

  Päris hea. Ma olen juba ammu enda mälumänge ja mõistatusi nautivatele (vana)vanematele midagi elektroonilist kinkida tahtnud, mis pakuks võimalust aega veeta igal ajal, mitte ainult hommikuse uue ajalehega ning igas kohas, mitte ainult arvuti taga. Keelebarjääri probleem muidugi säilib, aga eks selle ületamine ole ka üks kasulik kogemus.

  Muide, nn. “blue ocean“-strateegiat mainis hiljuti ka Nintendo teine pressijuht, Perrin Kaplan. Jääme põnevusega ootama mis ookeanidest Iwata GDC’l räägib!

  3 Responses to “Järjekordne -DAYTON on läbi…”

  1. Vabarnamees Says:

   Mina jälle mõtlen selle peale, et olen juba 27. Kaugel pole aeg, mil saan 50 või isegi 70 (kui saan). Ja mis pean ma siis peale hakkama, kui pole ühtegi mängufirmat, kes teeks minusugustele artriidist puretud käte ja töntside silmadega ätile mõne hea ajutreeningu või orkestridirigeerimise mängu, ah? Kavatsen igal juhul Nintendot ka edaspidi rahaliselt toetada, sest see on minu jaoks investeering tulevikku! :)

  2. fushi Says:

   Kuule, kuidas sulle uus Sega-teemaline header meeldib?

  3. Vabarnamees Says:

   Lihtsalt super.